Nu är vi en familj <3

I lördags flyttade vi äntligen. Trodde inte en bostad kunde påverka så mycket. Men det är ju ens hem. Den plats man spenderar mest tid (i vårt fall).

Vi var ett par, i en fin lägenhet när stan. Sedan kom Leo. Vi blev ett par med en underbar son i en helt plötsligt liten lägenhet. Vår lägenhet fick en till familjemedlem, men det var fortfarande vår lägenhet.

Sedan kom vi hit, och vi blev en familj till 110%. Vi har bott här alla tre från första dagen, tillsammans. Vi spenderade första natten här tillsammans. Det här är vårt hem. Lika mycket Leos som vårt.

Varje rum är sitt eget. Leo har ett eget rum. Vårt sovrum är stort! Vi har balkong! Vi har lekplats på gården. Vi har grannar som hälsar på en. Vi har fågelkvitter utanför fönstret. Vi har stor kyl och frys. Vi har stort kök med matplats.

Med andra ord. Vi har allt!
Vår dröm är att en dag bo i hus, men fram till dess, ja då har vi det j*kligt bra här!

Svävar lite på moln just nu :)

Ja det blir inte ofta nu ;p

Nej dagarna liksom springer iväg och inte mycket tid hittar man till att skriva några rader här :p

Förra veckan var vi tillbaka på förlossningen och pratade med barnmorskan som var med när Lionel kom till världen :)
Kändes skönt och även intressant att gå igenom hela förlossningsjournalen.
Man vet ju vad man minns, och hur man upplevde det, men att få klarhet i all "fakta" kring det var bra. En del av ilskan och frustrationen kunde släppas efter samtalet.
Låter kanske märkligt att jag fortfarande har många negativa känslor kring förlossningen. Leo kom ju ut frisk och jag mår jättebra idag. Och absolut, visst är jag otroligt tacksam och glad idag.
Dock hänger en liten del av upplevelsen kvar och det märks när jag pratar med andra som fått barn efter mig, att den där avundsjukan fortfarande kan sticka lite i mig.
Så, det var väldigt skönt att få prata av sig lite igen. Vad som hände kan jag inte ändra på, men hur jag känner kring det kan jag ändra :)

Idag var Leos kompis Maximilian här och mös lite! De lekte lite på golvet, tills Maximilian fick ett bra tag i Leos hår! Leo blev jätteledsen, men jag kunde inte låta bli att le lite åt min lilla pojk. Han har så mycket hår så han kan bli dragen i håret! han får ha mössa på sig i fortsättningen när han leker med kompisar :p Min plutt! :)

Och förresten, de där fjärilarna. Mottfjärilar hette det. Vidrigt äckligt och usch! Det blev till att slänga all mat i skafferiet.


Morsbarn.blogg.se

Skriver av mig om allt och inget. Oftast när jag är frustrerad över något eftersom när allt är tipptopp har jag inte tid eller behov av att "prata" av mig haha

RSS 2.0