Visionboard

Tänk att det ska krävas att man ligger utslagen i magsjuka för att få lite insikt! 
Nu är det dags för en ny visionboard. Vi hade en förut men efter att vi uppnått allt gjordes ingen ny. Jag hade en egen på jobbet också. Gjordes för några år sedan och innehöll bilder på bland annat en vit kombi, en brudklänning, bebis och Thailand. Check! 
Så nu kör vi nya tag och nya mål. Nya visioner. Egna och gemensamma <3

Söndagsångest

I och med att jag var hemma hela förra veckan har jag världens söndagsångest! Vill inte till skolan och vill inte lämna Leo på dagis! Men vardagen måste ju gå vidare. Mina sår i magen känns bättre. gör mest ont om jag trycker mot eller bär Leo.
 
 Men gör lite ont i hjärtat när Leo denna vecka lärt sig att mamma är aj aj och att han inte får sitta i min famn. :( och som alla barn vill han det han inte får, så man känner sig lagom dum. Så fort stygnen läkt helt blir det andra bullar! 
 
 
 
 
 
 
 
Bild på min mörbultade mage! Två hål på magen och ett hål gjort i naveln. Men nu ser det bättre ut, detta var i torsdags :p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morsbarn.blogg.se

Skriver av mig om allt och inget. Oftast när jag är frustrerad över något eftersom när allt är tipptopp har jag inte tid eller behov av att "prata" av mig haha

RSS 2.0